Catalunya (CAT)

A Catalunya, el projecte es materialitzarà en tres ciutats:

Tortosa, al sud de Catalunya, situada a la vora del riu Ebre, ha estat al llarg del temps una ciutat de pas i de confluència, de frontera i de cruïlla. Capital històrica de les Terres de l’Ebre, més de dos mil anys d’història han donat cos a una ciutat patrimonial oberta a la Mediterrània a través del riu.
Actualment compta amb una població de 34.697 habitants. Capital de la Comarca del Baix Ebre, la seva economia es caracteritza per tenir un sector primari important i, sobre tot, per ser un centre comercial i de serveis de caràcter supracomarcal.

Girona és una ciutat a escala humana que té, però, l’atractiu de les grans ciutats. Es pot passejar tranquil·lament per la ciutat històrica i visitar-ne els monuments i museus… Aprofiteu-vos-en en qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.
La cultura és viva a Girona. És una ciutat inquieta, curiosa i molt oberta a les diferents propostes culturals que artistes i organitzadors desitgen presentar en aquest entorn únic. Si sou amants de la cultura, no us podeu perdre la programació regular de la ciutat i els seus esdeveniments més destacats.

Olot, la ciutat dels volcans, es troba situada a la intersecció de tres petites valls creuades pel riu Fluvià, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La història d’Olot transcorre estretament vinculada al seu medi físic, als moviments sísmics, a les condicions d’una terra volcànica i a un paisatge que ha estat font d’inspiració per als artistes paisatgistes de l’Escola d’Olot i els seus continuadors.
Olot és la capital de la comarca de la Garrotxa i destaca per la seva activitat industrial i comercial i la seva rica vida cultural.