Comptat de Mayo (IE)

El Comtat de Mayo ( Mhaigh Eo ) es troba a la costa oest d’Irlanda i sovint ha estat descrit com un dels tresors ocults d’Irlanda. Llar de més de 120.000 persones i 86 pobles i llogarets, té molt per oferir tant als residents com als turistes. Podeu consultar www.mayo.ie per a més informació sobre el comtat .

Donada l’escala geogràfica del comtat de Mayo, a través d’associacions estratègiques s’ha desenvolupat al comptat una xarxa d’excel·lents llocs dedicats a les arts; El Centre d’Arts Linenhall ( Castlebar ), Ballina Arts Centre, Ballinglen Arts Foundation ( Ballycastle ), Áras Inis Gluaire ( Belmullet ), The Custom House Studios ( Westport ), The Heinrich Böll Cottage ( Achill ), Town Hall Arts Centre ( Charlestown ) http://www.mayococo.ie/en/Services/ArtsOffice/ArtsVenues/

Tots aquests espais ofereixen diferents oportunitats i suports per als artistes visuals i rebren el suport permanent de l’Oficina d’Arts .

Un gran nombre d’artistes de totes les disciplines - en l’actualitat més de 250- viuen i treballen al Comtat de Mayo, sent la majoria d’ells artistes visuals .