Northamptonshire (UK)

El comptat predominantment rural de Northamptonshire ocupa un lloc central a Anglaterra, amb una superfície d’uns 2.364 quilòmetres quadrats i una població total estimada de 629.000. Es troba situat a la cruïlla d’Anglaterra, el que vol dir que és de fàcil accés amb tren o amb cotxe i que es troba a una hora de distància de les principals ciutats del Regne Unit, com per exemple, Londres, Birmingham, Oxford i Cambridge, així com de tres aeroports internacionals.

Històricament, Northamptonshire ha estat un comtat una mica tímid i retret, ofererint una subtil bellesa: amb els seus paisatges plàcids, boniques esglésies medievals i pobles molt ben conservats, bullicioses ciutats amb mercat i una antiga vall del riu – en poques paraules l’essència mateixa d’una comarca anglesa.

El comtat pot presumir, però, d’algunes atraccions culturals notables, que inclouen el circuit de Silverstone, llar britànica de la Fórmula 1 i la MotoGP; la històrica capital del comtat de Northampton té una rica oferta en arts i patrimoni i és seu dels Northampton Saints, equip de rugbi de la lliga nacional. Compta també amb organitzacions artístiques locals com ara la Fermynwoods Art contemporani , la NN contemporani i el guardonat Royal and Derngate, així com nombroses cases i hisendes històriques, com ara Althorp, l’últim lloc de descans de SAR la Princesa Diana, o també Boughton House, que recentment ha servit de set de filmació per a la producció de cinema ‘Les Miserables ‘, premiada als Oscar i als BAFTA.

A més , el comptat es beneficia d’alguns excel·lents actius naturals que inclouen parcs nacionals destacats, antics boscos de caça reals i espais boscosos, així com el Nene Valley www.nenevalley.net, el lloc preferit per a ubicar el projecte Changing Tracks a Northamptonshire .