Northamptonshire County Council (UK)

Format en 1889 arran de la Llei de Govern Local de 1888, el Consell del Comtat de Northamptonshire (NCC) regula el comtat no metropolità de Northamptonshire, a Anglaterra, i té la seu a Northampton, la capital del comptat.

Com a consell no metropolità, el Consell del Comptat és responsable d’educació, dels serveis socials, biblioteques, carreteres principals, de la política de transport públic i serveis d’extinció d’incendis, de les normes comercials, eliminació de residus i de la planificació estratègica.

NCC ha estat partidari durant molt temps de les arts i les organitzacions d’art a Northamptonshire, oferint en l’actualitat 380.000 € a través d’ajudes directes a les principals organitzacions d’art de la zona, que abasten una àmplia gamma d’organitzacions i formes d’art que en els últims 12 mesos ha donat suport 130 artistes, implicat a 13.477 participants i un públic de 98.418 .

Durant el 2011 i el 2012 el NCC s’ha compromès a oferir un ampli programa d’esdeveniments i activitats culturals com a part de l’Olimpíada Cultural de Londres 2012 dins el marc dels Jocs Olímpics d’Estiu de Londres 2012.

NCC també està exercint un paper estratègic clau en la regeneració econòmica i cultural de la històrica capital del comtat de Northampton, a través de les noves iniciatives Portal de Patrimoni i el Barri Cultural, la reubicació de la Universitat i propostes més àmplies en l’àmbit públic.

NCC és el coordinador principal del projecte CHANGING TRAKCS, recolzat pel Programa de Cultura de la UE, un projecte estratègic clau que contribueix específicament a les noves prioritats emergents de definició de l’espai, la millora de la prosperitat i la participació de la comunitat, sobre la base de la inversió realitzada i el llegat cultural de la Olimpíada Cultural i els Jocs Olímpics Londres 2012.

 

DADES DE CONTACTE:

northamptonshire.gov.uk